Design

Når det kommer til design af PC så er mulighederne næsten uendelige. Der sættes kun krav til opløsning af det materiale der bruges, så jo større billeder/materiale der bruges, jo bedre resultat.

Det er ikke afgørende om det er vector baseret grafik, eller et billede du har taget som skal bruges. Eneste krav for at kunne levere et positivt resultat er kvaliteten af materialet.

Vi anbefaler vores samarbejdspartnere og kunder at levere materiale i 300DPi, men det kan sagtens lade sig gøre med 72DPi materiale hvis det leveres 1:1 i forhold til kabinetdele der printes på, hvis andet ikke er muligt.

Begrænsninger i design og farver er hvad CMYK skalaen tilbyder af farver kva det udstyr vi printer på

Hvad er Custom UV Print

Custom UV Print skal ikke sammenlignes med print på folie, som udstyret faktisk også er designet til. Custom UV Print er produktion direkte på overfladen af kabinettet.

Det giver nogle fordele og ulemper i forhold til folie. Fordelen er at overfladen har en anden holdbarhed, overfladen er unik i satin og lettere 3D effekt kan opnås hvis man printer i flere lag med forskellige overflader/designs.

Af ulemper er der at printeren ikke kan printe rundt om kanter, eller på ujævne overflader da det er blæk som sprøjtes ud på overfladen med knap 1mm afstand til overfladen. En anden ulempe for nogen er at printet ikke kan fjernes igen, men dette er også en fordel. Når et kabinet er designet og printet, så findes der kun det ene i verden.

Krav

Herunder kan du se hvilke krav der er til kabinetter/låge for at vi kan lave Custom UV print.

  • Elementet der skal printes på skal være af metal eller glas
  • Elementet skal være fladt (vulst opad tillades med printbegrænsninger)
  • Elementet må ikke bue/vinkle hvis der skal være logo/tekst på element (printeren kun kan printe på en helt plan overflade med høj skarphed)
  • Element skal selvfølgelig være i god stand, buler m.m. ødelægger mulighed for kvalitet. Afstand til overfladen afgører den endelige kvalitet af print.

Derudover henviser til de almindelige krav ved print af design fra kunder/samarbejdspartnere. Alt materiale skal være kommercielt godkendt, eller ejer givet samtykke til at det må bruges på kabinet.

Custom UV Print/GoGrafix kan ikke holdes ansvarlig for brud af evt. ophavsret regler. Vi kan blot henvise til at vore kunder har styr på dette inden vi producerer materiale.

Custom UV print/GoGrafix forholder sig rette til ikke at producere et print hvis dette er krænkende af nogen art.

Priser

Prisen på Custom UV Print afgøres af en masse forskellige faktorer.

Den første faktor er selvfølgelig hvor meget der skal printes. Her ses der ikke på størrelsen, men antal af print der skal leveres. Jo færre antal, jo dyrere er printet hvilket også er grunden til at vi for kundens skyld tilbyder løsninger hvor der printes på et helt kabinet, for at give kunden mest mulig for et acceptabelt budget.

Prisen på Custom UV Print er oftest inkl. levering af helt nyt kabinet i de modeller som vi anvender. Modellerne er håndplukket kva. deres egenskaber til UV print, men også hvor vi har kigget på branchen og hvad der er populært i disse tider.

Vi tilbyder også print på dele fra kunders egne PC løsninger, men prisen vil ofte være derefter. Igen antal af enheder der printes på vil påvirke prisen.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på print til din egen unikke PC.